Horoskop i veze: Koji znakovi pucaju od ljubomore,Bik je pravi detektiv, a Ribe teško praštaju!

Horoskop i veze: Koji znakovi pucaju od ljubomore,Bik je pravi detektiv, a Ribe teško praštaju!

31 Oktobra, 2017 Off By nika

I dok blaga ljubomora može biti znak ljubavi i snažne povezanosi s partnerom, ovaj osećaj u intenzivnijem obliku može biti koban za vezu. Ko bolje kontroliše ljubomoru, a kome ona može zadati velike probleme otkrivaju nam i horoskopski znakovi…

Ovan

Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

 

Bik

Ovaj zemljani znak žudi za porodičnom idilom, srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

…nastavak na sledecoj stranici…

 

Stranice: 1 2 3 4