HOROSKOP I TVRDOGLAVOST: JARAC uvek mora da bude NAJPAMETNIJI, RAK odustaje ali ZAMERA, ŠKORPIJA provocira!

HOROSKOP I TVRDOGLAVOST: JARAC uvek mora da bude NAJPAMETNIJI, RAK odustaje ali ZAMERA, ŠKORPIJA provocira!

24 Septembra, 2017 Off By nika

Tvrdoglavost je osobina koju svi misle da imaju, no realno su neki znakovi ipak gori nego drugi. U insistiranju na svojim stavovima prednjače Jarac, Bik i Lav…

 

Ovan samo trenutno insistira

Za pripadnike ovog znaka svakako se ne može poreći naglost i temperament, no oni su tvrdoglavi samo na prvu. Reagovaće bučno i poput malog deteta ako im ne date ono što žele ili osporavate njihovo mišljenje.

 

Uz dernjavu će vam objašnjavati kako niste u pravu ili zašto bi trebalo biti po njegovom. No, već brzo će ga to proći i znaće da se ljutio na vas, ali nekako se neće sećati zbog čega.

 

Bik je oličenje tvrdoglavosti

Od svih znakova Zodijaka, Bikovi su provereno najtvrdoglaviji. Nije čak niti bitno jesu li ili nisu u pravu, oni samo žele to što žele i duriće se ili ljutiti dok to ne dobiju. Simptomi toga javljaju se već u ranom detinjstvu a traju do kraja života, samo nekako s vremenom nauče to da prikrivaju u javnosti, ali ne mogu pred svojim bližnjima.

 

Blizanci ne bi da se zamaraju

Jasno da pripadnici ovog znaka o svemu imaju svoje mišljenje i stav, ali njih naprosto mrzi da traće energiju na to da uveravaju nekoga u svoje. Zahvaljujući svojoj optimističnoj prirodi sigurni su kako će sve naposletku ispasti dobro i ne bi da se prepucavaju. Radije biraju stranu moralnog pobednika koji nema potrebu da bude u svemu u pravu.

 

Rak će odustati, ali vam zamerati

Pripadnici ovog znaka imaju vrlo čvrste stavove i uverenja koje može promeniti tek neko koga doživljavaju kao autoriteta na datom području. U protivnom će se upustiti u žustru raspravu, optužiti vas da ga prikazujete ludakom, a potom se teatralno povući iz rasprave i odustati. To ne znači da su odustali od svog stava već ih rastužuje svađa oko toga………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3