Horoskop i SLOMLJENO SRCE: Ako želiš da VRATIŠ BIVŠEG, ovo MORAŠ da uradiš!

Horoskop i SLOMLJENO SRCE: Ako želiš da VRATIŠ BIVŠEG, ovo MORAŠ da uradiš!

9 Marta, 2019 Off By nika

Kako da vratiš bivšeg: Horoskop otkriva šta treba da uradiš! Zeznuli ste stvar i izgubili voljenog dečka, a sada ga očajnički želite nazad? Recite nam šta je u horoskopu!

Ovan

Jednom kad Ovan nešto odluči teško će da promeni mišljenje, osim ako zaista voli. Ako ga želite nazad nemojte biti naporni niti pokušavajte da se pravite da vam nije stalo, pokažite mu da ste se uozbiljili i da ga volite te da ste poradili na sebi i stvorili novo samopouzdanje. Oni ne vole slabiće.

Bik

Bikovi obožavaju javne izjave ljubavi pa će mu biti drago ako mu pred prijateljima kažete da ima super košulju ili dobar parfem, ako ga pozovete na kafu u atraktivnom novom kafiću ili se ponudite da ćete ga odvesti na žurku. Nemojte da glumite da niste zainteresovani, budite slatki i zavodljivi.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku ne vole da ponavljaju iste greške dva puta, ali teško zaboravljaju žene u koje su se jako zaljubili. Ako ste uvereni da ga zaista želite natrag, nemojte okolišati. Dobro razmislite o svojim propustima, napravite promene, pa ga zamolite za iskren i otvoren razgovor u kojem ćete mu objasniti da ga još volite i da znate gde ste pogrešili. Moglo bi da upali……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4