HOROSKOP: EVO KOGA ČEKA dan idealan za akciju – SAMO NAPRED,  spremni ste i prepuni energije

HOROSKOP: EVO KOGA ČEKA dan idealan za akciju – SAMO NAPRED, spremni ste i prepuni energije

18 Marta, 2019 Off By nika

OVAN

Danas je idealan dan da kažete ono što vam je na umu već duže vreme. Budite otvoreni i direktni. Ako i dalje to budete držali u sebi samo ćete naškoditi upravo vama samima. Prestanite da brinete oko posledica i krenite već jednom. Danas je dan kada treba da budete snažni i agresivni. Ljudi oko vas mogli bi reagovati isto kao vi, te očekujte razmenu udaraca, sa čim se vi svakako umete nositi.

BIK

Danas bi vaše mišljenje moglo biti tema nečijeg razgovora. Posedujete snažnu volju koju se ne plašite da pokažete. Imaćete tu priliku. Podučite ljude oko sebe svojim osvežavajućim znanjem. Preuzmite kontrolu tokom razgovora i prihvatite izazov da privolite druge na svoju stranu. U samim pokušajima i traganjima za uspehom koji želite, može biti dosta zabave.

BLIZANCI

Vaše osetljivo srce danas možda osetiti ljutnju i bes. Nemojte se plašiti da ćete povrediti nečija osećanja ako iskažete tu emociju. Svakako ćete se potruditi da ne pokažete pravi obim svog besa, a time ćete učiniti uslugu i sebi i drugima. Neko u vašem okruženju ne poseduje sve činjenice kako bi doneo ispravnu odluku. Pomozite mu jer ćete time osloboditi i dokazati svoje mišljenje…..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4