Horoskop DREVNOG EGIPTA: Zabavite se i saznajte koje ste BOŽANSTVO!

Horoskop DREVNOG EGIPTA: Zabavite se i saznajte koje ste BOŽANSTVO!

18 Oktobra, 2017 Off By nika

Drevni egipatski horokop će vam otkriti koje ste božanstvno prema datumu vašeg rođenja, kao i karakteristike istog. Ovo je još jedan vid zabave koji će vam otkriti šta nosi vaš znak odnosno božanstvo pod kojem ste rođeni.

Teut – bog Mjeseca, učenja i mudrosti (29. avgust – 27. septembar)

Vi kao rođeni pod njegovim zvijezdama ste odlični u umjetnosti, pisanju i rješavanju različitih vrsta problema. Volite da pitate druge za savez, kao i da ih poslušate kada znate da su u pravu. Imate mnogo prijatelja i dosta ljudi vas voli i poštuje.

Horus – bog neba i simbol kraljevstva (od 28. septembra do 27. oktobra)

Hrabri ste, društveni i vrlo motivisani kada imate zacrtan cilj. Vezani ste za porodicu i uradili biste sve za njih i stojite uvijek čvrsto iza svojih uvjerenja.

Vadjet – boginja pravde i zaštitnica kraljeva (od 28. oktobra do 26. novembra)

Porodicu i prijatelje uvijek stavljate na prvo mjesto i znate da je zaštitite od svih nepovoljnih situacija. Tradicionalni ste i to strogo poštujete i nastojite da sa svima postanete dobar prijatelj po čemu će vas i pamtiti. Odani ste i vrlo obazrivi.

Sekhmet – boginja – lavica vatre i rata (od 27. novembra do 26. decembra)

Kako ste rođeni pod boginjom lavicom, odlikuje vas visoka spretnost i dobro snalaženje u svim sportovima. Veseli ste po prirodi i volite da uveseljavate sve koji su u vašem društvu. Inteligentni ste, optimistični i domišljati.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3