HOROSKOP: Dok neke očekuje NOVO POZNANSTVO, drugi će morati da se oproste od ljubavi

HOROSKOP: Dok neke očekuje NOVO POZNANSTVO, drugi će morati da se oproste od ljubavi

16 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Blizak prijatelj ili član porodice mogao bi imati novčanih problema i zatražiti vašu pomoć oko nekog posla. Vi svakako imate odličan osećaj za biznis, te biste mu mogli pomoći da pronađe najbolji put za sebe. S obzirom da ste posebno danas osetljivi na potrebe drugih, mogli biste biti veoma važna osoba tom prijatelju ili svakome ko zatraži pomoć od vas.

BIK

Naglašena intuicija danas bi mogla da vas odvede u jedan sasvim zanimljiv razgovor. Ljudi će biti fascinirani vašom pronicljivošću, osećanjima i željama. Takođe, imaćete daleko veću želju i potrebu da budete izražajniji i ostavite utisak. Ukoliko odlučite da kanališete tu energiju na pisanje, govorništvo ili neki drugi kreativan oblik samoiskazivanja, imaćete dosta uspeha. Čitanje vam danas može biti od velike koristi.

BLIZANCI

Intuicija i inspiracija danas će vam biti naglašeni te bi mogli da iskažete svoje umetničke sklonosti. Kako dan bude odmicao tako će vam se javljati sve više ideja, bilo da je u pitanju muzika, pisanje ili slikanje. Ukoliko ste u prilici provedite što više vremena sami i iskorisite taj nalet kreativnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4