HOROSKOP: Budite iskreni prema sebi – POTREBAN VAM JE PREDAH I SAMOĆA!

HOROSKOP: Budite iskreni prema sebi – POTREBAN VAM JE PREDAH I SAMOĆA!

21 Avgusta, 2018 Off By nika

 

OVAN

Slobodan dan je baš ono što vam je doktor naredio. Probajte da se odmorite malo. Provedite vreme zagrljeni sa dobrom knjigom. Izađite sa prijateljima ako se osećate apsolutno uzbuđeno i ludo. Pobrinite se za vaše osnovne potrebe kako biste se osvežili. Sve ostalo će na kraju krajeva sesti na mesto kad bude trebalo.

BIK

Sa današnom planetarnom energijom mogli biste očekivati dosta komunikacije sa prijateljima. U stvari, kada pomislite da nećete primiti više ni jedan poziv ili nećete prisustvovati nekoj zabavi, stići će vam još jedan poziv. Čak iako se osećate da ste ispali iz fazona, oduprite se potrebi da odbijete poziv. Verovatno ćete upoznati neke interesantne ljude.

BLIZANCI

Vi imate oštar intelekt i jedinstvene ubedljive moći. Ako niste advokat, trebali biste biti. Svi znaci ukazuju da vaša karijera leti u nebo. Karijera i finansijski uspeh su prilično zagarantovani sa današnjim planetarnom energijom. Ako imate prijatelja sa kojim biste mogli da podelite ovo veliko bogatstvo, smatrajte sebe duplo blagoslovljenim.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4