HOROSKOP:  Bikovi ulaze u tajnu vezu, a ovaj znak ne želi da se vrati bivšoj

HOROSKOP: Bikovi ulaze u tajnu vezu, a ovaj znak ne želi da se vrati bivšoj

2 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Faktor sreće vas prati tokom celog dana, pa lako možete da ostvarite sve ono što ste imali u planu. Vikend vam počinje dosta dobro, bez većih opterećenja i obaveza.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude povezana sa inostranstvom ili nije istog porekla kao i vi. Pred vama je šansa da proširite svoje vidike i iskustva na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Potrudite se da dođete do bolje kondicije i da se više posvetite treninzima i vežbanju. Nemojte da ostanete pasivni jer vam to neće prijati.

 

BIK

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi preko nečije pomoći. Moguće je da se radi o manjoj pozajmici. U svakom slučaju privremeno ćete rešiti probleme koji vas muče.

LJUBAV: Moguće je da imate priliku da uđete u tajnu vezu sa nekom osobom koja nije sasvim slobodna. Niste sigurni kuda će ta priča da vas odvede ali znate da je privlačnost fatalna.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj probavi koja može da bude veoma osetljiva. Pazite šta jedete. Proveravajte rok isteka namirnica. Pazite da ne dođe do trovanja hranom danas.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povoljnu atmosferu ako planirate neku poslovnu prezentaciju ili javni nastup pred puno ljudi. Uspećete da ostavite veoma dobar utisak na širu okolinu.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi i maksimalno vam je posvećena na svim nivoima. Uživaćete zajedno. Današnji dan vam je veoma povoljan za ljubav i emocije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete biti veoma opušteni i da ćete uspeti da obavite dosta zanimljivih i važnih stvari.

 

RAK

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa manjim komplikacijama koje su vas na ovom polju zadesile. Imate dobru taktiku koja vas nikada do sada još nije izneverila- a neće ni danas.

LJUBAV: Tražite nešto novo kada je u pitanju ljubav. Više niste zainteresovani za stare ljubavi i za emotivne priče iz daleke prošlosti. Spremni ste za nova poznanstva i želite da se stvari menjaju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Povedite računa da u narednom periodu ojačate svoj imunitet. Skloni ste hroničnom umoru i problemima sa zdravljem tokom ovog dana.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3