HOROSKOP: Bikovi su skloni nervozi danas, a Škorpije treba da povedu računa o leđima

HOROSKOP: Bikovi su skloni nervozi danas, a Škorpije treba da povedu računa o leđima

5 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, poslušajte savet saradnika i nećete se pokajati. Današnji dan vam je generalno povoljan i većih problema ne bi trebalo da bude.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za ljubav. Pored sebe imate osobu na koju se uvek maksimalno možete osloniti. Možete da očekujete da će vaš odnos naoredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o ishrani kao i o organima za varenje. Unosite dovoljno tečnosti i izbegavajte unos namirnica koje nadimaju.

 

BIK

POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ako budete dali sve od sebe na ovom polju ćete postići uspeh. Iako je nedelja, otvoriće vam se neke dobre mogućnosti.

LJUBAV: Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom. Smirite malo svoj temperament. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje doveli u red.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Generalno ste sada skloni problemima sa zdravljem i imunitet vam je oslabljen. Potrudite se da povećate unos vitamina.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4