HOROSKOP: Bikovi povoljan dan za sve ženske pripadnike ovog znaka,moguće je da će se pojaviti neki pravi, pouzdan muškarac

HOROSKOP: Bikovi povoljan dan za sve ženske pripadnike ovog znaka,moguće je da će se pojaviti neki pravi, pouzdan muškarac

11 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije ili bankarstvo povoljan je dan ali nije povoljan za trgovinu. Ako ste bilo kakvu prodaju planirali neće sve ići onako kako očekujete.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, današnji dan nije za nova poznanstva. Za sada još uvek nema promene emotivnog statusa.

ZDRAVLJE: Malo ste bez energije i današnji dan vam može biti težak na svoj način. Preporučuje vam se da izdvojite dovoljno vremena za kvalitetan san i da se ne naprežete previše.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete manjak poslovnih obaveza i generalno veoma opuštenu situaciju na ovom polju. Pred vama je dan u kojem ćete biti sasvim rasterećeni i opušteni, bez ikakvih briga.

LJUBAV: Povoljan je dan za sve ženske pripadnike ovog znaka. Moguće je da će se pojaviti neki pravi, pouzdan muškarac. Polako dolazite do mogućnosti za ozbiljnu i stabilnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor. Povedite računa ukoliko imate probleme sa niskim pritiskom jer bi to danas moglo da bude veoma naglašeno. Povećajte unos tečnosti i redovnije jedite.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3 4 5