Hoće li vam mlad Mesec u Blizancima 13. juna doneti uspeh ili probleme – od vas zavisi

Hoće li vam mlad Mesec u Blizancima 13. juna doneti uspeh ili probleme – od vas zavisi

8 Juna, 2018 Off By nika

Krajem prve polovine juna, zahvaljujući astrološkoj pojavi mladog Meseca u Blizancima, pripadniku Zodijaka čija je glavna odlika komunikacija, možemo očekivati vrlo interesantne promene i mogućnosti, koje će se ukazati svakom horoskopskom znaku.

Ovaj period vam može doneti dosta uspeha, samo ako uspete da prepoznate potencijal i ako pravilno postupite u datoj situaciji. Ipak, nekima može doneti i dosta nevolja. Zato saznajte šta mlad Mesec u Blzancima 13. juna donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovima neće biti nimalo lako dok je mlad Mesec u Blizancima, jer ih njihov jak temperament i vatrena priroda mogu navesti da suviše burno odreaguju u određenim situacijama. Ovo im može doneti nove komplikacije u onako već zamršenim porodičnim odnosima, pa ukoliko ste i vi od onih Ovnova koji trenutno imaju nerazjašnjene račune sa najbližima, evo važne poruke za vas – ovo definitivno ije povoljan period za njihovo podmirivanje!

Isto stvari stoje i na poslu – znamo da je vama teško da se obuzdate i da odćutite, ali sada bi definitivno trebalo da držite jezik za zubima, jer sve što kažete će se okrenuti protiv vas.

Bik

Kod osoba rođenih u znaku Bika stvari već stoje povoljnije. Ako ste u period uod prethodnih nekoliko meseci nešto planirali, ali nikako da krenete i sa realizacijom, ili ste se pitali da li da preuzmete rizik po pitanju posla ili finansijskih ulaganja, sada je došlo vaših 5 minuta.

Dok je mlad Mesec u Blizancima, vama će sve ići na ruku – bilo da se radi o unapređenju na trenutnom poslu ili traženju novog posla. Moguće je da ćete dobiti i više ponuda odjednom.

U komunikaciji sa prijateljima i porodicom, kao i partnerom, sve će biti i više nego skladno. Ali najvažnija poruka jeste da ne dozvolite da ovaj period prođe bez neke akcije, jer sve što naumite će vam ići od ruke.

Blizanci

Blizancima se piše i ovako i onako, a najviše je do njih da li će im se sreća osmehnuti ili ne. Ovaj hoorskopski znak je često ne samo suviše brbljiv, veći brzoplet, i nije dosledan, već je u raskoraku između onog što želi i što čini, a mlad Mesec će samo dodatno pojačati taj njegov aspekt.

Vama bi bilo najbolje da malo prikočite, i da pre svega 3 puta razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Ako ne budete poslušali ovaj savet, ogromne su šanse da ćete učiniti nešto pogrešno bilo da je u pitanju poslovni ili ljubavni aspekt, a što je još gore, biće vam vrlo teško da kasnije tu svoju grešku ispravite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4