Greške koje pravimo kad biramo one “za ceo život”…

Greške koje pravimo kad biramo one “za ceo život”…

6 Maja, 2018 Off By nika

Znamo da se danas, nažalost, mnogi brakovi završavaju razvodom. Sa druge strane, ni dug brak ne znači da ste srećni – mnogi brakovi ili duge veze traju iako su partneri nesrećni zajedno.

Istina, ljudi se menjaju i ne postoji ništa što može da vam garantuje da će veza ili brak da potraju, niti da će biti srećni. Međutim, postoje neke greške koje biste mogli da izbegnete i na taj način smanjite šansu da brak ili veza prodadnu.

 

 Birate partnera koji nema iste planove kao vi…

Mnogi brakovi i veze se završavaju jer počinju baš tako – jedno od partnera nema nikakav plan da se skrasi, ali onaj drugi misli da će se to promeniti.

Ako dođete u iskušenje da pomislite da će se stavovi vašeg partnera o braku, deci, životnim planovima, promeniti, znajte da je to užasna ideja.

Birate partnera kojeg želite da “popravite”

Jedina osoba koju možete da promenite ili “popravite” ste vi sami. I ako mislite da na bilo koji način treba da popravljate partnera, zapravo treba da popravite samo svoje razmišljanje na tu temu.

Prijatelji ili porodica vam biraju partnera

Mnogi prihvataju partnera koji nije dobar za njih, samo zašto što odgovara prijateljima ili porodici. Imajte na umu da sa tom osobom vi, a ne vaša porodica i prijatelji treba da živite. Dakle, birajte partnera za sebe, ne za druge.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3