Horoskop vam otkriva: Evo gde najviše grešite u ljubavi!

Horoskop vam otkriva: Evo gde najviše grešite u ljubavi!

3 Januara, 2018 Off By nika

Svako znak Zodijaka ima svoje mane koje im u ljubavnim odnosima donose samo probleme. Njih je moguće iskoreniti, pa pročitajte šta je slaba tačka svakog znaka zbog koje često nema sreće u ljubavi.

Ovan

Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru, vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da ponekad i partnera stave na prvo mesto ispred svega ostalog. Treba da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije isto mogu da budu problem u vezama jer se drugi jako teško nose sa njihovim napadima ljutnje i besa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi. Osećaju se ugodno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može biti izuzetno neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni  da partneru zameraju na greškama i uporno započinju iste svađe, što svakom dosadi.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može da se oseća nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. Uvredljiv je i osetljiv, pa ga je jako lako povrediti. Ne voli da započinje nove stvari i da se upušta u nove aktivnosti, pa život sa njim može lako ući u rutinu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3