Gde vas čeka ljubav u narednim danima? Blizance na putu, a Ovnovima se može svideti neko na poslu…

Gde vas čeka ljubav u narednim danima? Blizance na putu, a Ovnovima se može svideti neko na poslu…

5 Septembra, 2017 Off By nika

OVAN

Izlazite što više jer vas na mestima zabave očekuje interesantno poznanstvo. Mnogim Ovnovima se može svideti i neko nov ko se pojavljuje preko posla. Ako se pojavi do 5-og septembra, vrlo lako može da se desi da je to neko ko je zauzet. Drugi opet priželjkuju partnera iz prošlosti. Rešiće se i tu nešto ako sami date inicijativu i strpljivo saslušate šta druga strana ima da vam kaže.

 

BIK

Vaša poznanstva su vezana za mesta na kojima se osećate kao kod kuće. To mora da bude neko ko će vas zasmejavati i otrgnuti iz svakodnevice. Verovatno će postojati bitna razlika u godinama. Do sada ste verovatno rasčistili sa nekim iz prošlosti ko vam se stalno vraćao i nije vam dao mira. Ako to početkom nedelje niste izdefinisali kao vezu, nećete ni sada.

 

BLIZANCI

Iznenadna putovanja vas vode u nove avanture. Svideće vam se neko ko je komunikativan, uspešan ili vrlo perspektivan i iz drugog mesta. Ako se vaša simpatija iz prošlosti povampiri, još i živi u vašoj blizini – bićete na teškim mukama ka kome da se okrenete.

 

RAK

Krenuo vam je mnogo bolji period. Sve deluje lakše. Mnogi maštaju o braku i deci. Nove ljubavi su vezane za posao, vaš ili partnerov. Interesantni susreti su vezani i za mesta na kojima se služi hrana. Koliko ste spremni da stavite tačku na neki odnos iz prošlosti koji vas je bitno uzdrmao, niste ni sami sigurni. Ali bar imate osmeh na licu pa je sve lakše.

 

…nastavak na sledećoj stani…

Stranice: 1 2 3