Flert trikovi koji garantovano pomažu: Kako da osvojite njegovu pažnju gde god da se nalazite

Flert trikovi koji garantovano pomažu: Kako da osvojite njegovu pažnju gde god da se nalazite

13 Avgusta, 2017 Off By nika

Zavođenje onog lepuškastog dečka na ležaljki do vas nikada nije bilo lakše uz Cosmo savete. Oživite sirenu u sebi i pojačajte šarm na maksimum!

Koristeći opuštene, samopouzdane fraze za počinjanje konverzacije osvojićete poglede svakog dečka, na kojem god mestu se našli. Spremite se, jer počinjemo…

Venčanje

Bacili ste oko na mladoženjinog kuma? Zabava se na venčanjima već podrazumeva, a flertovanje sa simpatičnim dečkom biće kao šlag na torti.

Vaš potez:

Usudite se da ga pozovete na ples uz rečenicu „Izvini, ali stvarno volim ovu pesmu, tako da moraš da mi praviš društvo na podijumu“. A ako ste jedna od onih stidljivih devojaka, došetajte do njega i pitajte ga kako poznaje mladoženju. (Kolega? Prijatelj iz detinjstva?) Takvo nevino pitanje zamaskiraće vašu ne tako nevinu želju za strastvenim poljupcima nešto kasnije te večeri.

Žurka na bazenu

Dečko koji pliva u vašoj blizini bolje izgleda nego Rajan Gosling? Njegovu pažnju zadobićete jedino jakim stavom, dok će ga detinjasto prskanje i kikotanje u gumenom šlauhu u obliku žute patke sigurno odbiti.

Vaš potez:

Dok plivate pored njega uputite mu kompliment poput „Odličan ti je šorts, gde si ga kupio?“ Ukoliko ste pak oboje među velikom grupom prijatelja, pozovite ih na partiju odbojke u vodi.

Koncert na otvorenom

Primetile ste da dečko pored vas nosi majicu iz limitirane kolekcije sa slikom vaše omiljene muzičke grupe. Prilično ste sigurni da to što se momak sa tako dobrim muzičkim ukusom stvorio pored vas nije slučajnost.

Vaš potez:

Pitajte ga da li zna gde bend nastupa sledećeg meseca (iako smo sigurni da već znate odgovor na to pitanje) ili pokrenite diskusiju o bubnjaru koji tako savršeno koristi svoje palice.

Piknik u parku

Grupa zgodnih muškaraca upravo započinje partiju malog fudbala u vašoj blizini, a jedan od njih vas konstantno odmerava. Šta uraditi?

Vaš potez:

Ukoliko lopta stigne do vas, dobacite je svom tajnom obažavaocu uz neku šaljivu frazu. Tako ćete ga još više zaintrigirati jer osim što ste duhoviti, posedujete i atletske sposobnosti. Možda vas čak pozove da se pridružite igri.

Na sledećoj strani pročitajte kako da privučete njegovu pažnju na otovrenim mestima poput bazena ili mora…

 

…nastavak na sledećoj strani….

Stranice: 1 2