Finansijski horoskop za 2018. godinu: Blizanci će pozajmljivati, vage će trljati ruke!

Finansijski horoskop za 2018. godinu: Blizanci će pozajmljivati, vage će trljati ruke!

6 Januara, 2018 Off By nika

Nekim horoskopskim znakovima zvezde će biti veoma naklonjene u 2018. godini i mogu da očekuju velike finansijske dobitke. S druge strane, pojedinim znakovima se baš i neće osmehnuti sreća po pitanju novca u godini što sledi.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole slobodu, nezavisnost i samostalnost. Energični su, impulsivni i pronalaze se u potpuno novim i originalnim poslovima u kojima dolazi do izražaja njihov smisao za organizaciju. Ne zanosite se previše, jer postoje velike mogućnosti da “ostanete kratkih rukava”. Pasivnost vam neće doneti nikakvo materijalno bogatstvo, zato je bolje da što pre zasučete rukave i prionete na posao.

Naročito kritičan period za vaš budžet mogu biti februar i mart i preporučljivo je da se do tada pokrenete. Ipak, ako se vaš urođeni ponos aktivira u dovoljnoj mjeri, radićete i poslove koje nisu na vašem nivou samo da izbegnete blamažu zbog žickanja para do prvog od poznanika. Ako uspete da suzbijete svoju impulsivnost i inertnost, druga polovina godine mogla bi da bude za vas relativno uspešna na polju finansija. Otvoriće se neke nove mogućnosti, pogotovo Ovnovima koji traže posao ili onima koji rade u privatnom sektoru, a nisu zadovoljni svojim tretmanom i svotom koja im leže u banci svakog meseca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5