Fatalna je, šarmantna i nepredvidiva : Ovaj znak može da ima koga god poželi!

Fatalna je, šarmantna i nepredvidiva : Ovaj znak može da ima koga god poželi!

2 Maja, 2018 Off By nika

Fatalna je, šarmantna i neverovatno seksi. Reč je o ženi Blizancu. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distancom i arogantnošću. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

 

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i vrlo moderna. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere i značajnog okupljanja koje bi ona propustila.

 

Neprestana želja za novim kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je važna za njen život i psihički razvoj.

 

Spremna je da upotrebi sva ženska oružja, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što želi. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

 

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u kontakt.

 

Žena blizanac na neki način celog života ostaje devojčica. Osim što su mladolikog izgleda, nije strano ni da se tako ponašaju. Zbog toga ali i činjenice da prate modu i trendove, njihova popularnost ne jenjava ni u kasnijim godinama, ovakvo ponašanje čini da budu veoma popularne i u mlađem društvu. Vole humor i dobru šalu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3