FATALAN I NEUHVATLJIV: Sa ovim znakom ćete UŽIVATI U STRASTI, ali će vam na kraju SLOMITI SRCE

FATALAN I NEUHVATLJIV: Sa ovim znakom ćete UŽIVATI U STRASTI, ali će vam na kraju SLOMITI SRCE

25 Avgusta, 2017 Off By nika

Sa njima će vam biti savršeno jer su dobri ljubavnici i proživećete mnogo lepih trenutaka, ali ne zavaravajte se – nema tu budućnosti!

 

Upoznate neku osobu i na prvi susret „kliknete“. Počnete da izlazite i zaista uživate, ali nešto vam govori da tu nema budućnosti? Zvezde kažu da je u tim slučajevima vaš partner verovatno rođen u znaku Lava.

 

Ovom znaku je svojstveno da se posle avanture nikada više ne javi, pa je najbolje da se, ako ste već nešto počeli sa njim, ne zanosite mnogo. Ako se ne vidite dan-dva očekujte da je ta osoba je već uveliko zaboravila da je spavala sa vama, poruke koje šaljete verovatno neće ni otvoriti! Ako vam je do seks-šeme, malo provoda i mnogo strasti, Lavovi su savršeni! Ako planirate da uplovite u mirnije vode, zaobiđite osobe rođene u ovom znaku.

 

Naravno, zvezde nisu isključive – kod nekih se može desiti da se seks na jedno veče pretvori u dugogodišnju i srećnu vezu, ali to su jako retki slučajevi.Rođeni u ovom znaku odlikuju se svojom visinom, jakih su kostiju i mišića i širokih leđa. Kosa im je svetla i tanka, oči svetle ili sive, a hod uspravan. To su ljudi velikih organizatorskih sposobnosti, samopouzdanja, samostalnosti i autoriteta, koji mnogo puta prelazi u despotizam.

 

Ističu se snagom svoje volje, željom da se afirmišu velikim stvaralačkim nagonom, ali i ohološću. Ponosni su i traže da ih se poštuje. Vole ceremonijal, svečanosti i primanja gde žele da se istaknu. Otvoreni su i pošteni, što traže od svih koji ih okružuju. Velikodušni su i darežljivi pa stiču mnogo prijatelja, ali različite kvalitete.

 

U životnom usponu dobijaju podršku pretpostavljenih i uvek kreću napred. Postižu visoke časti, imenovanja i rešavaju važne naloge. U svojim zahtevima od života više traže, pa su zbog toga dosta nesrećni. Posebno se ne mogu pohvaliti sretnim porodičnim životom, koji im stvara mnogo briga i neugodnosti.

 

Sav teret i tegobe snose sami i čuvaju duboko u sebi, ne tražeći tuđa sažaljenja. Mnogo puta sa osmjehom na licu prikrivaju svoju bol. Ističu se svojim moralnim kvalitetima i kao takvi mogu služiti za primer. Obdareni su velikim smislom za praktično, a u svojim poduhvatima, u kojima često postižu uspehe, idu do kraja. Ne podnose podređeni položaj, jer su stvoreni da stvaraju, rukovode i vladaju. Njihove odluke su autoritativne, energične i racionalne. U njima živi duh naše budućnosti.

 

Vrline:

Muškarac Lav je vrlo ponosan i energičan muškarac. Ima snažno izraženu volju, inteligentan je i praktičan. Poseduje izuzetnu hrabrost u suočavanju sa teškoćama na svom životnom putu. Superioran je po svojoj prirodi, dominira okolinom.

 

To je kod njega prirodno stanje. Iako je vrlo logičan i praktičan, ponekad zna biti i idealista.U slučaju da se razočara u srušenom idealu zauzme odbrambeno stajalište i kreće dalje. Nesavladiv je. U stanju je sve problematične situacije rešiti na zadovoljavajući način. Voli vladati, ali nije sklon potcjenjivaju drugih ljudi. Ima veoma izražen osećaj za pravdu i vrlo je istinoljubiv.

 

Vrlo je samouveren i svestan je svojih kvaliteta. Pun je ljubavi i privržen je suprug i otac. U stanju je materijalno natprosečno osigurati svoju porodicu. Dobar je psiholog. Prilično je konzervativan. Častoljubiv je i ženi pruža moralnu i fizičku zaštitu.Obožava lepe i ekskluzivne stvari, pa mu je takav i dom i partner.

 

Pošten je, spreman oprostiti, velikodušan. Neumoran je u traže-nju savršenstva. Romantičan je, zrači magnetizmom, ima veliku životnu snagu. Nije sklon tuđem uticaju.Njegov optimizam, dobrota duše i plemenitost čine ga snošljivim čak i prema neprijatelju. Nije preterano ljubomoran. Obično vrlo uspešan u karijeri. Uživa u raskoši i sjaju – ne podnosi monotoniju i osrednjost. Vrlo je darežljiv. Kreativan je.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2