Evo šta vam numerologija predviđa u junu: Izračunaj svoj broj i saznaj kakve promene stižu!

Evo šta vam numerologija predviđa u junu: Izračunaj svoj broj i saznaj kakve promene stižu!

14 Juna, 2018 Off By nika

Svaki broj u ovom periodu suočava se s nekim aspektom prošlosti. Iako će vam možda to biti teško, oberučke dočekajte promene, a svaku neočekivanu situaciju okrenite u svoju korist.

 

Izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas očekuje tokom juna meseca.

 

Primer:

Ako ste rođeni 5.2.1993.

Bioritamski broj je: 5+2= 7

Generacijski broj je: 1+9+9+3=22=4

Lični broj je: 7+4=11=2

 

Broj – 1

Mesec jun donosi vam nove početke, ali je veoma važno da pažnju posvetite svojim odlukama i osećanjima. Ovaj period će biti prepun emocija, neprijatnih i neočekivanih situacija. Savet je da ne donosite ishitrene odluke i da se ne vodite uvek instinktima, već da poslušate i razum. Naći ćete se u emotivnim dilemama i suočavaćete se s burnim osećanjima i reakcijama. Nemojte sve shvatati preozbiljno i izdvojte vreme da se opustite. Jun će vam omogućiti da okrenete nove stranice, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, ali pitanje je koliko samouvereno ćete prihvatiti ove promene. Iako će vam teško pasti da prošlost ostavite iza sebe, kada konačno to budete uradili, stići će nova, uzbudljiva avantura. Takođe, u junu mnogo toga će se vrteti oko romantike, a vi ćete doći do novih saznanja koja će vam pomoći da razumete ljubav.

 

Broj – 2

U prošlom periodu suočili ste se s realnošću i maj mesec vam je doneo želju za pozitivnim promenama. Međutim, još uvek ste pomalo nesigurni. Usporite tempo, a stabilost kojoj težite stići će s neophodnim promenama. U ovom periodu budite spremni na emocionalno buđenje. Budite na oprezu i zapamtite da svaku prepreku na koju naiđete možete preokrenuti u svoju korist. Takođe, ovaj mesec je u znaku tajni i budite oprezni kome se poveravate. Budite svesni svojih slabosti i ne otkrivajte ih svakome. Bićete ranjivi i osećajniji nego inače, pa zato više pažnje posvetite sebi. Tek krajem meseca postaćete samouvereniji i ponovo svoji, a do tada nemojte žuriti, jer će svakako sve na kraju doći na svoje.

 

Broj – 3

Vreme je da se trgnete i da u svoj život unesete pozitivne vibracije. Mnogo ćete komunicirati, a zahvaljujući šarmu, steći ćete popularnost i postići sve što budete poželeli, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Ovaj period je idealan za sve trojke, a količina energije koju imate omogući će vam da završite sve započete projekte. Ovog meseca savetuje vam se da se više potrudite ukoliko želite da ostvarite zacrtane ciljeve. Sve odluke koje budete donosili u ovom periodu uticaće na budućnost, zato uključite razum. Veoma je važno da verujete kako je vaš život krenuo pozitivnim tokom, jer nakon dugog vremena, sudbina vam je opet naklonjena. Zračite magnetiznom i nemojte se plašiti – samouvreneo krenite u pohod i uspeh neće izostati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3