Evo koji horoskopski znak je ubedljivo najbolji u krevetu!

Evo koji horoskopski znak je ubedljivo najbolji u krevetu!

7 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovan

Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke.

U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovaraju i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju rečima, već delima.

Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.

Bik

Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je ‘posle mene potop’. Reč ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

Vaši poljupci zarobljavaju, nežni su i mogu trajati satima i satima…

Blizanci

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smeha, kikotanja i smešnih opservacija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4