Evo koga u četvrtak čeka SUDBONOSNI SUSRET, a kome se BRZO SMEŠI VELIKI NOVAC!

Evo koga u četvrtak čeka SUDBONOSNI SUSRET, a kome se BRZO SMEŠI VELIKI NOVAC!

7 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Ovnovima u poslu koji rade više šansi, više mogućnosti. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji. Četvrtak vam je dan za poslovni sastanak. Od naredne nedelje se nadate većim zaradama.

Osoba iz sazvežđa Vaga ili Devica mogu vas iznenada zavesti. Prijaće vam njihovo društvo. Oni koji već jesu u vezi ili braku uživaće sa partnerom u osami.

Brinite o svom zdravlju svaki put kada su topli dani koji vam smetaju.

BIK

Realan pristup imate kada je posao u pitanju. Vaš vladar Venera će biti u Blizancima. Morate da se posvetite papirima ili nekim važnim projektima od kojih se traži velika pažnja i koncentracija.

Emotivno polako dolazite na svoje. Dobro bi bilo ići na zabave gde biste se mogli osećati vrlo pozitivno. U svakom slučaju, nemojte sedeti kod kuće. Izađite, budite blizu ljudi jer se tako punite pozitivnom energijom.

Zdravstveno bi bilo dobro da se prepustite emocijama.

BLIZANCI

Odličan period, pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja vaši talenti kao i znanje i dalje ste u brojnim kontaktima sa važnim ljudima. Mada znate da se postavite i neodlučno. Mesec u Vodoliji je ostavio posledice na finansije ali morate da se podignete i krenete dalje.

Slobodni Blizanci se vezuju za osobu iz sfere sporta.

Počnite da radite na svom fizičkom telu, imate problem sa telesnom težinom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4