Evo gde najviše grešite u ljubavi: Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu,a jedan znak je previše…

Evo gde najviše grešite u ljubavi: Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu,a jedan znak je previše…

20 Novembra, 2017 Off By nika

Svaki znak Zodijaka ima svoje mane koje im u ljubavnim odnosima donose samo probleme. Njih je moguće iskoreniti, pa pročitajte šta je slaba tačka svakog znaka zbog koje često nema sreće u ljubavi.

Ovan

Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru, vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da ponekad i partnera stave na prvo mesto ispred svega ostalog. Treba da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije isto mogu da budu problem u vezama jer se drugi jako teško nose sa njihovim napadima ljutnje i besa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi. Osećaju se ugodno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može biti izuzetno neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni  da partneru zameraju na greškama i uporno započinju iste svađe, što svakom dosadi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4