Emocinalne potrebe: OVAN žudi za AKCIJOM, Lav za PAŽNJOM, a Jarac za KONTROLOM!

Emocinalne potrebe: OVAN žudi za AKCIJOM, Lav za PAŽNJOM, a Jarac za KONTROLOM!

10 Oktobra, 2017 Off By nika

Od emotivnih potreba zemljanim znakovima je najbitnija sigurnost, vodeni žude za ljubavlju i prihvatanjem. Vatrene pokreće želja za isticanjem, a vazdušne izazovi…

Ovnu je najveća emocionalna potreba kretanje i izazov

Pripadnicima ovog vatrenog znaka aktivnost je potrebna poput vazduha. Kroz kretanje i akciju oni se izražavaju, a izazovi su u njihovom svetu uvek dobrodošli. Ako nisu prvi u nečemu za šta se trude, osećaju se poraženo i frustrirano. Na emocionalnom nivou, nisu uvek najzreliji pa se njihovi osećaji ponekad menjaju u zavisnosti o dana i sata. Ne podnose ako im se drugi petljaju u njihove stvari pa su generalno nestrpljivi.

Biku treba sigurnost, a ne lepe reči

Pripadnici ovog zemljanog znaka najviše su usresređeni na materijalni svet, stoga nisu skloni mentalnim igricama već direktnim i iskrenim odnosima. Njihova je najveća emocionalna potreba sigurnost, pa cene stabilne i pouzdane ljude. Vole rutinu i ne vole ono što im kvari unapred postavljene planove, a od tople reči i zagrljaja će više ceniti konkretna dela.

Blizancima je dosadno ako se dve stvari ne događaju istovremeno

Za pripadnike ovog znaka je tipično da se teško snalaze sa svojim emocijama, pa puno vremena posvećuju njihovoj analizi. Budući da su najpromenjiviji znak Zodijaka, njihov nestabilan temperament najbolje funkcioniše ako se oko njih stalno nešto događa. Za razliku, od Bikova, rutina će Blizance potpuno izbaciti iz takta, a u odnosima traže nešto što će iznova buditi njihovo zanimanje.

 

…nastavak na sledećoj strani….

Stranice: 1 2 3 4