EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

31 Decembra, 2019 Off By nika

Ako se nalazite u godini sedmice

Prošla mirna godina je bila zatišje pred buru. Sada vaš čeka jedna luda godina u kojoj treba očekivati neočekivano. Događaji se se dešavaju mimo vaše volje, plana i programa.

Veza, brak ili prijateljstvo postaje veliki izazov jer je pred velikom prekretnicom! Neke stvari koje budu iskrsle će vas vratiti korak, dva unazad. Neke će vam i dobro doći i poguraće vas brže cilju, ali na potpuno drugi način nego što ste vi to zamislili.

 

Zato se ovo zove godina stresa jer ne znate šta donosi dan šta donosi noć, a planovi padaju u vodu iz dana u dan. Savet za vas je da živite dan po dan, jer više od toga nećete moći da predvidite. Leđa će vam okrenuti oni u koje se uzdate. Oni koji vam duguju uslugu, vam tu uslugu neće vratiti. Ostaviće vas na milost i nemilost da se sami snalazite kako umete.

 

Ako se nalazite u godini osmice

Pred vama je još jedna vrlo interesantno godina. Za razliku od prošle godine koje je takođe bila u najmanju ruku zanimljiva, ali niste držali uzde svojim rukama. Ovo JESTE godina kada se Vi pitate, kada mnogo toga zavisi od vas!  Ovo je godina za koju važe pravila:

– Kako budete radili, tako će Vam i biti!

– Za šta se budete borili, za to ćete se izboriti.

– Na čemu budete insistirali, tu ćete videti rezultate.

– Što više budete radili, više ćete zaraditi.

 

Tokom ove godine karakteristično je da ljudi počnu malo da se osećaju moćno i neuništivo, jer uspevaju da od skoro svakog svog truda vide rezultat. To je tako jer vas vaše godine nosi jaka energija puno samopouzdanja i vere u trud i borbu. Hrabrost je ove godine najveća; A gde je hrabrost tu su ludost, nepromišljene reakcije i opasnosti.

 

Ako se nalazite u godini devetke

Sada vam je zaista potreban odmor. Prošle su dve teške godine pune pehova i uspeha i tako u krug. Ovo je godina kada će vam sve pokazivati da je vreme da stanete, napravite pauzu. Sada nema one hrabrosti i one volje niti vam okolnosti više idu na ruku. Ovo je godina kada se opet javlja intuicija. Fizičke snage više nema, ni snage volje.

 

Energija je tu negde, ali je promenila svoj oblik, duboko je zakopana u vama. Služi samo tome da kreirate nove ideje vizije, planove. Sanjarite snove koje treba započeti tek naredne godine, a ostvarivati godinama unapred.

Ovo je i godina gubitaka jer neke osobe ili okolnost iz našeg života odlaze, više nemaju ulogu. Ako ne slušate svoju intuiciju, ređaće vam se pehovi i gubici. Počinju pripreme za novi devetogodišnji ciklus u vašem životu!

Stranice: 1 2 3