EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

31 Decembra, 2019 Off By nika

Ako se nalazite u godini četvorke

Posle godine kada Vam se svašta nešto izdešavalo, leteli ste i padali, sada ulazite u godinu kada se budite iz sanjarenja i dočekuju vas realni problemi koji čekaju na svoj red.

Na globalnom planu je godina četvroke (pročitajte početak teksta) i vi ste u ličnoj godini četvorke.

 

Fiansije vam nisu dobre. Više vam novca odlazi nego što vam dolazi. Sve gore napisano, najviše će se odnositi na Vas. Izazovi koje budete nosili na svojim plećema neće biti samo problemi koje ste vi izazvali. I svi iz vaše okoline biće u sličnim problemima.

 

Nemate kome da se obratite za pomoć, čak drugi očekuju pomoć od Vas. Bićete potrebni nekome ko je bolestan, nekome ko ima porodičnih izazova, ili nekome ko je u još težoj ekonomskoj situaciji nego Vi sami. Loše vesti vam pristižu sa svih strana i to vas još dodatno pritiska. Za to vreme moraćete i svoje nagomilane probleme da rešavate.

Ovo će biti duga godina.

 

Ako se nalazite u godini petice

Srećom pa ste izašli iz jedne vrlo loše, a bitne godine. Sada vam se razdanjuje pred očima, ali to još nije rešenje. Izazove od prošlih godina tek počinjete da rešavate, zahvaljujući jakoj energiji koja vam je data ove godine da bi ste se pomerili sa “mrtve tačke.” Snažna nervoza koju osećate upravo je ta energija koja vas goni na aktivno rešavanje problma i tera na pokret.

 

Ono što će ova godina doneti je konkretan papir, dokument koji vam rešava jedan problem, a otvara nova vrata u životu. Mlađi ljudi i rođaci donosiće vam bitne informacije na putu do vaših uspeha. Tokom godine možda ćete se i seliti. Lepe poslovne promene vas čekaju i taj bitan dokument koji dobijate posle završene dodatne edukcije, kursa ili obuke.

 

Ako se nalazite u godini šestice

Potreban odmor od jedne vrlo aktivne prošle godine. Promene nastale su nešto na šta se sada samo treba prilagođavati. Okrenute se lepšoj strani života jer ćete se tako i najlepše odmoriti. Udovoljite sada svojim hirovima, razmazite sebe, jer to niste stizali već par godina unazad. Ovo je godina koja ispituje kvalitet vašeg života. Nije vam više samo dovoljno da se borite za ciljeve, želite i da uživate!

 

Sada ispitujete kvalitet i svojih odnosa, partnerskih, bračnih čak i prijateljskih.

Neki će biti mirni i zadovoljni a drugi će postajati sumnjičavi po pitanju kvaliteta i sigurnosti odnosa u kojem se nalaze.  Videće konkurenciju u vidu neke druge osobe u blizini njihovog partnera i ta osoba stvara blagi nemir.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3