EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

EKSKLUZIVNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA za 2020. godinu: Biće ovo PERIOD koji ne PRAŠTA ničije SLABOSTI, ničije LENJOSTI, ničija OPRAVDANJA i IZGOVORE!

31 Decembra, 2019 Off By nika

2020. godina ne oprašta ništa: ničije slabosti, ničije lenjosti, ničija opravdanja i izgovore. U pitanju je godina koja pokazuje rezultate naših prethodnih aktivnosti. Dakle, ovo je godina rezultata i nećemo dobiti ništa više nego ono što smo zaslužili.

 

Sada će mnogi ljudi sami podvući crtu i poželeti da problem reše iz korena. Naredne godine se postavljaju temelji za budućnost. Na tom “poslu” ćete raditi godinama, i ako ne odustanete, ići ćete samo uzlaznom putanjom!

 

Godina koja naglašava naše slabosti, naše nesavršenosti, neiskustvo i sve ono na čemu tek treba poraditi da bismo bili uspešniji u određenoj oblasti života.  Zato se godina četvorke smatra vrlo teškom i izazovnom, jer nam govori ono što niko ne voli da čuje. Tada ćemo svi biti svesni da ovako više ne može, i da probleme moramo da rešimo.

 

Da biste saznali šta vas kao pojedinca čeka, hajde prvo da vidmo u kojoj se ličnoj numerološkoj godini nalazite, najlakši proračun je ovaj:

Svoj datum rođenja ostavite, i samo godinu rođenja zamenite 2020. godinom.

Na primer rođeni ste:

15. maj 1976. godine.  Godinu rođenja zamenjujemo 2020. godinom pa pišemo,

15. 05. 2020. Sada sve cifre saberemo. 1+5+5+2+0+2+0 = 15.  Dobili smo broj 15 ali i njega svedemo na jednu cifru 1+5= 6.

 

Ako se nalazite u godini jedinice

Ovo će za vas biti godina koja vas inspiriše da prošlost ostavite iza sebe i krenete u nove početke. Zvuči lako, ali tokom godine shvatate da još toga što vas sputava treba odbaciti da bi ste lakše krenuli dalje.

 

Ovo je vrlo muška godina, pa oba pola imaju pojačanu mušku energiju:  ambiciju, volju i ego koji se uzdiže i traži od života više. Traži svoj deo kolača. Na putu do ostvarenja ciljeva prvo će vam u prvoj polovini godine odmagati a potom u drugoj polovini godine pomagati muška osoba srednjih godina!

 

Ako se nalazite u godini dvojke

Nalazite se u godini pojačane ženske energije kada vam ambicija i volja više nisu dovoljne.

Na vašem životnom putu će vam sada više koristiti intuicija, i osećaj šta je za vas najbolje.

Sve u šta niste sigurni, vas plaši i nagoni da zastanete, oklevate i izbegnete pogrešan korak.

 

Mnogi će sada umesto ambicije prioritet dati priatnom životu. Veza sa partnerom, rešavanje prioriteta oko krova nad glavom, ili pomoć starim ukućanima, život u zajednici, sada deluje kao okosnica vašeg života.

Žene srednjih godina, majčinska figura su one koje ove godine privuku najviše vaše pažnje, želite da ih poslušate ili vam nameću svoje mišljenje. Rad sa malom decom ili starijim ljudima je jedini put sada. Ovo sudbinska godina, stvari se odvijaju onako kako je suđeno iz nekog razloga.

 

Ako se nalazite u godini trojke

Posle godine povlačenja i odmora, vi ulazite u godinu kada nastavljate juriš ka svojim snovima od pre 2 godine. Ambicija se opet uzdiže, zahvaljujuči šansama koje vam se ukazuju. Toliko ćete imate entuzijazma da ćete neke šanse i sami stvarati, nametati se tamo gde vam odgovara i pokretati nove ideje. Želja da se zaradi više sredstava koji će vam pomoći da rešite neki veliki problem u životu,i napravite veliki napredak će vas dovesti u kontakt sa strancima. Rad u inostranstvu ili zarada u stranoj valuti, možda rad u stranoj kompaniji i slično je izvesno.

 

Ovo godina je kada se preteruje u svakom pogledu! Precenjujete svoje mogućnosti, trošite više nego što zarađujete, ulazite u rizike i dugove, puni vere da će vam se to vratiti višestruko.

Ipak, oprez, jer naredna godina je prilično teška i pokazuje pravo stanje stvari!

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3