DVA ISTA HOROSKOPSKA ZNAKA U VEZI: Da li je to dobro?

DVA ISTA HOROSKOPSKA ZNAKA U VEZI: Da li je to dobro?

23 Juna, 2018 Off By nika

Pojedini znakovi se dobro slažu sa suprotnim polom istog horoskopskog znaka, dok bi neki morali iz korena da se promene.

Ljubavna veza sa istim horoskopskim znakom može biti komplikovana, budući da će u nekim momentima druga osoba biti kao ogledalo za sve vaše vrline i mane. Potražite svoj znak i saznajte koliko je za vas dobro da budete u vezi sa istim zodijakom.

Ovnovi

Ovo može biti opterećujuća kombinacija. Oboje ste “usijane glave”, želite da sve bude po vašem, a kada nešto pođe po zlu, volite da okrivite druge. Sa druge strane, dva ovna međusobno dopunjuju svoje strasti i zajedno se dobro zabavljaju. Fer-plej je ključ za uspeh ljubavne veze između dva Ovna, iako će uvek postojati međusobne “borbe”. Vaš moto treba da bude “Nikad ne idite ljuti u krevet”.

Bikovi

Bik je tvrdoglav, uvek usmeren na ono što on želi. Ukoliko ste i vi usmereni na to isto, odlično! Ukoliko niste, a želite da vam veza uspe, oboje biste morali da proširite svoje vidike, što ne bi bilo lako ni za jedno od vas dvoje. Glavni problem je u tome što ste oboje strastveni u vezi svojih ideja i mišljenja, pa ukoliko je jedno od vas dvoje konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste problemu. Jedino sport i senzualna zabava mogu da vas održe zajedno.

Blizanci

Blizanci nikada nisu dosadni jedni drugima. Zapravo, tu se možda radi o previše nepredvidivosti koja postoji. Jedno od vas dvoje moraće da bude “stabilno” u vezi i da brine o domu, a ukoliko se to ne dogodi ubrzo, male su šanse da ćete ostati zajedno dovoljno dugo da se razviju duboke emocije. Sa druge strane, pozitivna strana veze dva Blizanca jeste to zajedno možete razgovarati o svemu i uživati u društvenom životu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4