DUHOVNA ŽIVOTINJA otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni VUK pripada LAVU, a LUKAVA MAČKA vezuje se za OVAJ ZNAK!

DUHOVNA ŽIVOTINJA otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni VUK pripada LAVU, a LUKAVA MAČKA vezuje se za OVAJ ZNAK!

17 Septembra, 2017 Off By nika

Svaki znak Zodijaka pleni specifičnom energijom. I mada neki znakovi imaju simbol životinje, pa je tako Lav vuk, postoje i druge životinje koje ih duhovno opisuju. Pronađite sebe.

Ovan – pas

U tarotu Ovan je često predstavljen kao car i označava odlučnost i autoritet. Savršena alternativna životinja za ovaj znak bi bila pas, veoma odano biće. Takođe, to je životinja koja ne zna za strah, pa će bez bojazni ući u bilo koju situaciju ne misleći na sebe.

Kad se Ovan na nešto usmeri, on je nepopustljiv i, dok ne postigne to što je zacrtao, ne staje. Ako ste ikad videli psa koji pokušava da izvuče igračku ili kost ispod vašeg kauča, onda znate da se neće zaustaviti dok ne uspe. Uz to, on je žestok zaštitnik i nikad neće oklevati da odbrani ljude i životinje koje voli.

Bik – kornjača

Bik je najtvrdoglaviji od svih znakova. U tarotu je zastupljen kartom Hijerofanta koja predstavlja čovekov napredak kroz mnoge prepreke koje mu život stavlja na put. A život kornjače, koja je teška i spora, ali s izvrsnim veštinama za rešavanje problema, može se poistovetiti s tim putem. Njena sporost joj daje dovoljno vremena da razmisli kojim putem dalje.

Kornjačin metodološki pristup životu definitivno je u skladu s Bikom. On ne može brzo da promeni smer svog puta, ali će polako i stalno napredovati kroz život, trudeći se uvek da izabere najbolje. I kornjačin tvrd oklop predstavlja tvrdoglavost koja je jedna od najpoznatijih karakteristika Bika.

 

Blizanci – delfin

Znak Blizanaca u tarotu je prikazan kartom ljubavnika, koja pokazuje da ne mogu živeti bez duboke povezanosti s bližnjima. Ne vole da budu sami. Za ovaj znak izvrsna alternativna životinja je delfin. Oni su inteligentna stvorenja koja uvek traže nove mentalne podsticaje.

Blizanci i delfini su jako društveni i zabavni i uopšte omiljeni u društvu. Iako se delfini ne vežu za ceo život, teško da ćemo ih naći same, van svoje grupe. Razlog tome je što su oni jako ranjivi, a to odražava i emotivnu sliku Blizanaca.

 

Rak – pingvin

Znak Raka u tarotu je prikazan kartom kočije. Ona simbolizuje intuiciju kao vođstvo u pravom smeru i težnju za sigurnošću. Pingvini su poznati kao brižni roditelji, što je slično Rakovima koji su jako vezani za svoju porodicu.

Pingvini su idealna duhovna životinja za Raka zbog svojih životnih navika – prelaze dug put kroz najgore uslove kako bi stvorili nov dom i porodicu. To je znak velike energije i požrtvovanosti koja krasi i same Rakove………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3