Do 20-tog maja 2018: Zvezde će biti najviše naklonjene Devicama, Bikovima i Ribama

Do 20-tog maja 2018: Zvezde će biti najviše naklonjene Devicama, Bikovima i Ribama

13 Maja, 2018 Off By nika

Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja 2018: Prema prognozama astrologa, zvezde će biti najviše naklonjene Devicama, Bikovima i Ribama. Kakve će sreće biti pripadnici Zodijaka na svim životnim poljima u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi da vam donese vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preskromni.

 

BIK

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima i u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner će biti sklon da se više veže za vas. Samci će često izlaziti.

KARIJERA: Kako radna sedmica bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da vaši poslovi dugoročno počinju da se stabilizuju. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4