DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 26. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 26. JUN 2018.godine

25 Juna, 2018 Off By nika

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ona-Romantičan dan za one kojima se dopada Vaga. Moguće je poznanstvo na nekom neočekivanom mestu, možda na putu sa jednim Lavom. Trudite se da nađete najbolji način kako da se angažujete oko nekoga ko vam se dopada a da to ne bude previše upadljivo. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, obratite više pažnje na partnerove primedbe.

On-Dobro se osećate u društvu osobe koja vam laska čak i ako znate da to čini iz nekih svojih ličnih razloga i da možda nije iskrena. Moguće da ne želi da vas naljuti ili iznervira. Ako ste u vezi ili braku, bićete danas prilično nervozni ili nestrpljivi da čujete od partnera šta misli po nekom za vas bitnom pitanju.

 

BIK (21.4.-21.5.)

Ona- Naporan dan za one koje nisu spremne da prihvate realnost i koje često pokušavaju da se utrkuju sa partnerom oko nebitnih pitanja Uveče postajete tolerantniji. Možda imate utisak da ste zanemarni ali ako ste u vezi sa  Ovnom, Rakom ili Blizancima, neće vas partner shvatiti.

On- Niste u stanju da se raspravljate sa članovima porodice oko nekih manje više nebitnih pitanja ili smatrate da bi trebalo da sami donosite odluke u vezi sa nekim vašim ličnim problemima. Partnerka se previše u sve meša.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ona- Spremni ste da uđete u vezu sa Ovnom, Vodolijom ili Strelcem.Nemate razlog da se brinete kada je u pitanju neko ko često putuje, naći će vremena za vas, naročito ako se radi o izuzetno atraktivnom muškarcu. Sa Ribama i Devicom ne možete lako da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja.

On-Pokušavate da se dopadnete nekoj atraktivnoj osobi koja je prisutna u javnosti ili pokušava da stvori karijeru zbog čega joj se divite. Nemojte se previše opterećivati onim što čujete o jednom Strelcu ili Ribama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4