DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 22. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 22. MAJ 2018.godine

21 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja. Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu.

Bik

Način na koji razmišljate i kako se ponašate u poslednje vreme, ostavlja pozitivan utisak na vašu okolinu. Aktuelni partner je oduševljen vašom promenom, a novi ljudi su neminovno privučeni energijom i magnetizmom koji emitujete. Ukoliko ste singl, soba koju želite da impresionirate danas neće ostati ravnodušna na vaš šarm.

Blizanci

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera će danas doživeti nezaboravne romantične trenutke sa voljenim bićem. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na svet.

Rak

Danas ćete biti u pravom ljubavnom iskušenju ukoliko ste nezadovoljni trenutnim partnerskim odnosom. Moguće je da ste se malo udaljili od voljenog bića i da je to glavni razlog zahlađenja vašeg odnosa. Ne dozvolite da izgubite nešto zaista dragoceno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati jedan zanimljiv susret sa nekim koga su potpuno smetnuli s uma.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3