DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 17. JUL 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 17. JUL 2018.godine

16 Jula, 2018 Off By nika

Ovan

Burne reakcije, promene raspoloženja i nepromišljenost vas danas mogu skupo koštati. Malo koji pripadnik ovog horoskopskog znaka je za to zaista spreman. Ako ste sami, otkrićete nove mogućnosti zavođenja, a nije isključeno da će vas privući neko ko nema ništa zajedničko sa vašim prethodnim ljubavima. Jedan zanimljiv susret očekujte na kraju dana.

Bik

Ako do sada smatrate da i niste bili naročito uspešni na polju ljubavi, ne dozvolite da vas to obeshrabri. Imate snažnu potrebu da učinite nešto pozitivno za vaš ljubavni život. Čak i ako imate stabilnu vezu, možete da očekujete promene koje će se ticati i vašeg partnera. Ovog dana, pokušajte i da nađete vremena za neke bliske prijatelje.

Blizanci

Vi ste naprosto danas neodoljivi suprotnom polu! Privlačite svačiju pažnju, jer emitujete pozitivnu energiju koja je rezultat zadovoljstva vlastitim životom. Ako ste u vezi, mogući su manji nesporazumi sa partnerom, a tiču se finansija. Najvažnije je da ne zaboravite da ne treba pridavati veliku važnost materijalnim stvarima. Komunikacija i kompromis su ključne reči za vas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4