DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 15. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 15. MAJ 2018.godine

14 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Ne bi bilo loše da razmislite o proširenju kruga prijatelja, jer na ovaj način možete upoznati nekoga zbog koga bi vam zaigralo srce. Pripazite se osoba koje su u potpunosti različite od vas, jer bi ovakva romansa veoma brzo mogla da se otrgne kontroli. Što je najvažnije, ne dozvolite da vam opšta sreća zavisi od toga da li imate partnera ili ne.

Bik

Ovaj dan bi za vas mogao biti prilično stresan, naročito ako smatrate da kvalitet vašeg života zavisi od trenutnog partnera. Zbog vašeg karaktera, veoma često niste spremni na kompromise, a u tome leži izvor svih vaših ljubavnih konflikata. Ne tražite krivicu u drugima, došlo je vreme da poradite na sebi i vašem emotivnom razvoju.

Blizanci

Ako želite da trenutni partnerski odnos uspe, danas bi bilo poželjno da prema voljenoj osobi budete popustljivi i kooperativni. Mnogi predstavnici vašeg znaka okupirani su pitanjima koja se odnose na brak i proširenje porodice i moguća su prijatna iznenađenja na tom planu. Ukoliko ste još uvek singl, provedite ovaj dan u druženju sa prijateljima ili porodicom.

Rak

Dan koji je pred vama bi mogao da bude veoma uzbudljiv, ukoliko budete imali strpljenja za voljenu osobu. Zbog učestalih razmirica, nesporazuma i tenzije, već dugo se osećate kao da u partneru nemate podršku. Ne dozvolite da vas obuzmu misli o eventualnom neverstvu voljenog bića, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3