DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 14. AVGUST 2018. godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 14. AVGUST 2018. godine

13 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovan

Ukoliko ste još uvek u potrazi za ljubavlju, krajnje je vreme da malo predahnete od poslovnih obaveza i posvetite se vašem emotivnom životu. Ako priželjkujete nekog pored sebe u čijem društvu ćete uživati, morate više da se potrudite. Pozitivna strane je to što ste svakako željni zabave i druženja i velike su šanse da obnovite neka stara prijateljstva. Okružite se pravim ljudima.

Bik

Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, danas mogu da očekuju probleme na ljubavnom planu. Rasprave, svađe i neslaganje boje ovaj dan sivim tonovima. Vaša preterana osetljivost stvara vam najviše problema. Najbolji način da ovo prevaziđete je da pokažete više razumevanja za partnera i da budete iskreniji. Razmislite da krenete da se bavite nekim sportom.

Blizanci

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem – rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljanja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4