DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 12. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 12. JUN 2018.godine

11 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Ljubav, romantika i veze ne bi bile ono što jesu da nisu toliko nepredvidive. Baš zato što su ponekad konfuzne, one nam se čine kao najlepša ljubavna pesma. Danas biste mogli uvideti nešto vezano za vašu vezu, što ste već duže vreme izbegavali da vidite. Istina će doneti osećaj olakšanja i podići vašu vezu na viši nivo.

Bik

Poneki su ljudi veoma neiskreni u vezi, zbog straha od gubitka. U stanju su da prikrivaju istinu, izbegavaju sukobe i skrivaju osećanja. Zvezde vam danas pružaju priliku da stupite na scenu i iskreno kažete kako se osećate. Istina će doneti poboljšanje i napredak. Takođe, pomoći će vašem partneru da zna na čemu je. Stavite se u njegovu poziciju.

Blizanci

Sa današnjim planetarnim aspektima teško da ćete ostati kod kuće i čitati knjigu. Moraćete izađi, krenuti u akciju i ići na mesta koja vas inspirišu. Bilo da je u pitanju ples u dvorani ili meditacija pored reke, biće to ona atmosfera koja obećava sjajne romantične momente.

Rak

Zvezde vam poručuju danas da je vašoj vezi potreban novi pravac, iako vi možda još niste otkrili u kom pravcu želite da ona ide. Moraćete posegnuti za svojim najdubljim željama i potrebama, videti malo dalje u budućnost i saznati da li je to pravac u kom želite da se vaša veza kreće. Vaši zajednički ciljevi mogu vas povezati na višem nivou. Potražite ih!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3