DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 9. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 9. JUN 2018.godine

8 Juna, 2018 Off By nika

OVAN (21.3.- 20.4.)

 

Ona-Trudite se da provedete dan na najbolji mogući način u što većem društvu ili sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Verujete da ćete moći da ubedite Lava da vam se pridruži negde gde se sluša dobra muzika.Dobijate vest od jedne Vodolije.

On-Nešto povoljno utiče na vaše raspoloženje. Verovatno imate priliku da jednu prilično komplikovanu porodičnu ili emotivnu dilemu okončate svojom angažovanošću. Nemojte dopustiti da vas bilo ko uznemirava svojim problemima, danas je dan povoljan za druženje sa iskrenim prijateljima.

 

BIK (21.4.-21.5.)

 

Ona-Mesec  boravi u vašoj astrološkoj kući tajni a zatim ulazi u vaš znak što može da znači neki problem koji ćete biti u stanju da rešite a tiće se odnosa sa jednim Rakom. Imate način da  ubedite Lava da vam pruži još jednu šansu

On-Ne morate da se preterano angažujete oko nekog , oni će vas sami potražiti. Moguć je susret negde na nekom romantičnom mestu ili negde na većem skupu gde ćete očekivati da se vidite sa osobom koja se bavi umetnošću.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

 

Ona-Dan je povoljan za  društveni život  ako ste  tolerantni i za sve oblike druženja sa  vama bliskim osobama. Ako vam se dopada osoba sa kojom ste od nedavno na istom poslu, verovatno ćete dobiti poziv za izlazak Ako vam se dopada oktobarska Vaga moguća je romansa.

On-Pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada.Trebalo bi da budete tolerantniji prema Lavu.

 

RAK (21.6. – 22.7)

 

Ona- Pozicija Sunca i Meseca čine vas preterano sklonim da se zanosite nerealnim željama kada je u pitanju vaša veza. Ne odstupate od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj a radi se nekom drugom Raku, Blizancimia ili Ovnu. Slobodni Bikovi očekuju poziv za izlazak od Lava.

On- Pluton i Uran utiču posebno na rođene u poslednjoj dekadi zanak. Većina vas je posebno sentimentalna  prema nekom koga su nedavno upoznali.Ako ste rođeni početkom znaka verovatno se osećate nedovoljno shvaćenim od strane osobe koja vam je draga i u koju imate veliko poverenje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3