DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 2. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 2. JUN 2018.godine

30 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Danas ćete se osećati kao na ivici, razmišljajući da li da se obavežete nekome. Zvezde vam donose neka pitanja o kojima ćete morati ozbiljno razmisliti, pre nego što napravite tako veliki korak i donesete tako važnu odluku. Zapitajte se da li ste u toj vezi totalno vi ili se samo pretvarate. Nemojte nikakvu odluku donositi dok ne budete potpuno sigurni.

Bik

Danas ćete se osetiti sputanim bilo od osobe ili određene situacije. Zvede vam nimalo ne olakšavaju danas, jer ćete težinu osetiti i kod kuće. Voleli biste da možete o tome da pričate, ali iz nekog razloga to ne možete. Morate biti iskreni prema sebi, bez obzira na okolnosti i posledice. To je najbolje, ukoliko planirate da nešto uradite na duže staze.

Blizanci

Planetarna energija danas donosi izvesne probleme na površinu. Imate priliku da izađete iz nekih ograničenih okolnosti, ukoliko jasno znate šta želite od određene osobe. Ako ste do sada imali problema u sličnim situacijama, onda je vreme da se zapitate da li vi treba nešto da menjate – ponašanje ili osobu?

Rak

Ukoliko pokušavate da rešite neki odnos sa određenom osobom, verovatno vam pravi smetnje neki šablon po kome razmišljate. Danas ćete pod uticajem planetarne energije taj problem videti daleko jasnije. Imate šansu da napravite pomak u tom odnosu ako obavite jedan iskren razgovor. U najmanju ruku razumećete jedno drugo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4