DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 19. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 19. MAJ 2018.godine

16 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Ovoga dana bi bilo poželjno da donesete neke važne odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom. Ukoliko ste u poslednje vreme imali probleme u komunikaciji, možete da očekujete nesporazume na ljubavnom planu. Zapitajte se da li i dalje želite da nastavite po starom ili ćete sesti i otvoreno porazgovarati o svemu što vam se ne dopada. Ovaj dan bi mogao biti velika prekretnica.

Bik

Potrudite se da ne dajete nikakva obećanja vašem voljenom biću, jer zbog mnogobrojnih obaveza, nećete biti u stanju da ih ispunite. Svi slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati dan ispunjen druženjima i novim poznanstvima, a jedna osoba bi mogla da ih posebno zaintrigira. Imaćete utisak da ste sreli pravu osobu sa kojom možete poželeti da delite budućnost na duži rok.

Blizanci

Danas biste mogli da doživite neprijatno iskustvo sa nekim ko ima potrebu da se meša u vaš ljubavni život i izbor partnera. Moguće je da zbog zaljubljenosti nemate pravu sliku o osobi koju ste nedavno upoznali, ali i da je neko došao do informacija koje vam se neće dopasti. U svakom slučaju, dobro razmislite i nemojte donositi nikakve ishitrene odluke pre nego što se dobro informišete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4