DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 16. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 16. JUN 2018.godine

15 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

 

Ona- Nemate ozbiljne probleme u ljubavi čak iako vam se možda tako čini, posebno ako ste rođeni početkom 70.tih, moguće da se osećate neshvaćeno i nedovoljno poštovano.Ne ulazite u raspravu sa Jarcem.Moguć je izlazak sa jednim Strelcem.

On- Ne pokzaujete koliko ste dominantni ili koliko ste uvereni da ste po nekim pitanjima u pravu.Partnerka očekuje od vas mnogo više pažnje i vi ste verovatno svesni da ste je u poslednje vreme zanemarli zbog drugih obaveza.

 

BIK (21.4.-21.5.)

 

Ona-Trebalo bi da budete malo oprezniji ako nameravate da partneru stavljate primedbe u vezi sa novcem,zajendičkim planovima ili sa nekim njegovim neispunjenim obećanjima.Dobijate priliku da se sretnete sa jednom Škorpijom.

On- Nemojte zamerati partnerki nešto što objektivno nije toliko bitno, naročito ako ste od nedavno u vezi.Verujete da možete da joj izađete u susret u vezi sa nečim što je bitno oboma mada ste vi malo u vezi sa tim ipak uzdržaniji.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

 

Ona- Osećate veliku potrebu da kažete ono što mislitie bez obzira da li će se to partneru dopasti ili ne i ne obazirete se mnogo na ono što bi on želeo, najverovatni je da se tiče privatnog biznisa u koji ste oboje uključeni.

On– Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima ali ako se radi o osobi koja nije slobodna, nemojte joj  se previše poveravati, čak iako joj se diskretno udvarate. Ako ste u braku ili u stabilnoj vezi, zadržite svoje probleme za sebe.

 

RAK (21.6. – 22.7)

 

Ona- Tranzit Meseca u opoziciji sa Plutonom donosi neprijatenosti zbog direktnog suprotstavljanja. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na svoju intuiciju već i na ono što vam partner savetuje ili zamera. Moguće je poznanstvo sa Jarcem.

On- Vaša očekivanja kada je u pitanju jedna Škorpija mogu biti prevelika, naročito ako je ona okupširana problemima koja se tiču radnog mesta ili je možda još uvek opterećena nekom prethodnom vezom koja joj je i dalje veoma bitna.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3