DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 12. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 12. MAJ 2018.godine

11 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Danas ćete imati priliku da ostvarite fantazije koje ste krili, a koje su dugo rasle i gorele u vama. Ako ste vi i vaša voljena osoba zaključili da su vam potrebne promene u životu, iskoristite današnji dan za to. Podelite sa svojom drugom polovinom sve što ste do sada krili i vaša veza će dobiti sasvim drugu dimenziju.

Bik

Iskoristite umirujuće i blage planetarne aspekte da popravite i osvežite pomalo zahladnele odnose u vezi. Iskoristite to i ostvarite svoje snove, nadanja, želje i namere. Teški sukobi, zahlađenje i nemiri koje ste imali su prošlost. Od danas se sve popravlja.

Blizanci

Danas vam zvezde dozvoljavaju da otvorite svoje srce. Vi ste uglavnom duboki i zatvoreni, ali danas se ne plašite. Osoba do koje vam je stalo deli osećanja kao i vi i ako pokažete kako se zaista osećate doživećete velike momente sreće. Opusitite se!

Rak

Ne dozvolite da zatrovane misli utiču da promenite mišljenje o nekome ko je vama blizak. Zbog planetarnog aspekta koje je danas negativan, sumnjaćete na najgore i biti negativni, ali nema potrebe. Vaša voljena osoba je neko ko vam ljubav uzvraća i možete slobodno da se opustite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3