DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 6. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 6. JUN 2018.godine

5 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos.

Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

Bik

Neka neke neproverene glasine i poluistine ne utiču na vaše dobro raspoloženje,a nikako ne dozvolite da vas spreče da odete na jedan sastanak.

O ovome ćete dosta razmišljati, a najbolje bi bilo da poslušate jedan unutrašnji glas.Sve dok se u neke stvari sami ne uverite, nemojte donositi nikakve konačne odluke.Moguće je da je neko iz vaše okoline zapravo ljubomoran na vas.

Blizanci

Aktuelni planetarni poredak će uticati na to da provedete dosta vremena u nekim čudnim fantazijama oko nekoga koga smatrate veoma atraktivnim i posebnim. S jedne strane, ta osoba vas neverovatno privlači, a sa druge, jedan osećaj vam govori da ona možda poseduje neke osobine sa kojima biste teško izašli na kraj. Niste sasvim sigurni da bi vaša eventualna veza mogla imati svetlu budućnost.

 

Rak

Ljudski um ponekad zna da bude veoma zagonetan i da razmišljamo o nekim nesvakidašnjim stvarima. Danas ćete razmišljati o stvarima koje vam ranije nikada nisu pale na pamet. Moguće je da već izvesno vreme sanjate jednu naročitu osobu. Ovo je najverovatnije znak da treba da stupite u akciju i uradite nešto za vaš ljubavni život.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3