DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 30. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 30. MAJ 2018.godine

29 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Danas će razum imati dosta uticaja na vašu trenutnu vezu. Ukoliko zajedno radite na nekom projektu, ali ste tako daleko od željenog rezultata, onda iskoristite nalet ideja, koje će se činiti sasvim realne i briljantne kada se iskombinuju. Večeras proslavite!

Bik

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste se osećati veoma konfuzno prema nekom sa kim ste od nedavno u vezi. Moguće je da ćete poželeti da se distancirate. Međutim, možda je sudbina umešala prste i ma koliko vi ne želeli da ne izgubite kontrolu i zaljubite se, nećete uspeti.

Blizanci

Zvezde su vam pripremile veče koje nećete zaboraviti. Ukoliko idete na sastanak, onda očekujte da bude neobičan i veoma zabavan. Možda nećete u prvi mah ukapirati o kakvoj se osobi radi. Ukoliko ste sami, ljubav će danas iskočiti pred vas na sasvim neuobičajenom mestu.

Rak

Nemojte dozvoliti svojoj potrebi ka rutini da vas odvrati od izlaska i zabave danas. Uradite nešto spontano za promenu! Današnja planetarna energija umešela je prste u vaše svakodnevne navike, ali samo zato jer vam Univerzum nudi veliku ljubav. Ukoliko vam intuicija govori da idete negde ili uradite nešto drugačije, onda za ime boga, uradite!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3