DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 18. APRIL 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 18. APRIL 2018.godine

17 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Jedna od najvećih poteškoća koju imate je ta, da iako vam se dopada ideja o ozbiljnoj vezi, kada dođe do toga da se ona ostvari vas uhvati panika i pobegnete glavom bez obzira. Zvezde vam danas poručuju da treba da budete hrabri i razgovarate otvoreno sa tom osobom o svojim osećanjima. Možda vam neće biti naročito prijatno, pošto ćete razovarati o nečemu što inače izbegavate, ali ne zaboravite da ćete se nakon ovog razgovora sigurno osećati bolje.

Bik

Danas vam zvezde poručuju da će vaše reči imati posebnu težinu, pa vodite računa o tome šta ćete govoriti. Takođe postoji mogućnost da vam neko oda važnu tajnu, kojom ćete dobiti ucenjivačku moć, a nikad ne znate kada će vam biti potrebna. Najvažnije od svega je ipak da ćete biti sposobni da iskažete svojoj drugoj polovini koliko je volite. Ako se usuđujete, naravno!

Blizanci

Trenutni planetarni aspekat vam donosi život u trenutnu vezu koja je pretila da se potpuno umrtvi. U vama ima puno emocija, ali iz nekog razloga oboje ste zatvoreni i nespremni da se opustite i otvorite svoje srce. Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4