DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 16. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 16. MAJ 2018.godine

15 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Trenutni položaj planeta ne donosi naročita uzbuđenja kada je ljubav u pitanju, ali vam svakako donosi pogodnosti. Vreme je da se bazirate na praktične stvari u vašoj vezi koje stoje na čekanju već duže vreme. Razgovarajte sa partnerom o toma kako biste mogli unaprediti vaš trenutni odnos. Bićete inspirativni i uspešni u svemu što naumite.

Bik

Vi niste uopšte naivni. Trenutno vam je potreban novac i nastojite da sav svoj šarm i ljubav usmerite ka onome ko to može da vam priušti. Planete vam savetuju da ne budete ograničeni i plitki. Zađite malo u suštinu. Shvatićete da postoje i mnogo značajnije stvari od novca.

Blizanci

Nebeski položaj vam donosi mogućnost ostvarenja svih snova. Ako ste mislili da organizujete zabavu za osobu koja vam se dopada ili je pozovete na večeru, učinite da se ona oseća posebno i da joj bude udobno i prijatno. Definitivno neće moći da odoli vašem šarmu. Iskoristite ga!

Rak

Danas će oko vas vladati posebna harmonija i bićete vrlo smireni i prizemljeni. To će uticati da jasno sagledate okolnosti trenutne veze i popravite sve ono što ne štima. I vi i vaša voljena osoba treba da istražite sebe i ono što želite zaista. Budite ono što jeste i znajte da ćete jedino tako biti zaista prihvaćeni i voljeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3