DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 13. JUN 2018. godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 13. JUN 2018. godine

12 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Danas bi jedna osoba mogla da odluči da preduzme prvi korak kako bi vas bolje upoznala. Moguće je da će vas pozvati na večeru ili u bioskop, i možda sve to nije super romantično, ali imajte na umu da ćete sami stvoriti tu magiju. Oboje ćete biti toliko uzbuđeni što ste zajedno da vam neće biti bitno gde se nalazite.

BIK

Nemojte brinuti ako ste sentimentalniji nego inače, to je verovatno zbog trenutne planetarne energije. Ukoliko ste u stalnoj vezi, onda iskoristite ovu divnu priliku da zajedno proslavite vašu vezu i možda je podignete na viši nivo. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da posetite neki događaj koji je povezan sa umetnošću.

BLIZANCI

Ukoliko večeras imate sastanak obucite se tako da impresionirate, jer vas zvezde podržavaju u tome. Postoji velika verovatnoća da ćete imati sjajan sastanak i da ćete blistati. Ne samo da ćete vi biti svesni da delite iste misli i osećanja, nego ćete uvideti i kako je druga strana isto svesna toga. Odvojite vreme večeras da prošetate po mesečini ili pored reke (jezera, mora).

RAK

Romantična situacija u kojoj se možete danas naći, omekšaće vam srce toliko da ćete zaboraviti na nedavni nemio događaj (raskid duže veze ili nešto slično). Zvezde vas podržavaju i govore da vam osoba koju ste upravo sreli može pomoći da zaboravite i zacelite sve rane koje imate. Ukoliko ih poslušate, ponovo biste mogli voleti svim srcem. Poslušajte ih!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3