DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 4. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 4. JUN 2018.godine

30 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Zvezde vam danas pružaju osećaj sigurnosti u vezi. Ovo je dan kada treba da pričate slatke male stvari jedno drugom, osvrnete se na prošlo vreme i onda okrenete budućnosti. Kroz takve razgovore možete uvideti da li i koliko imate zajedničkih želja i ciljeva.

Bik

Danas ćete biti u prilici da udružite sve uspehe na ljubavnom planu, koje ste ostvarili proteklih nedelja. Zvezde vam nude sjajnu energiju, a na vama je da podelite svoja osećanja sa dragom osobom. Velika je verovatnoća da se uspostavi prava harmonija. Možda nećete osećati toliko strast, ali će vam biti lepo samo zato što ste zajedno.

Blizanci

Danas ćete se osetiti veoma poželjno i voljeno. Zvezde vam nude priliku da svoju vezu podignete na viši nivo. Dan koji treba da provedete zajedno, uživate u dobroj hrani, muzici, razgovoru. Jednostavno da podelite sve. Uživajte.

Rak

Danas ćete osetiti neku tajanstvenost kada je ljubav u pitanju. Bilo da se plašite određene veze (trenutne ili potencijane), misterija će biti posebno naglašena. Vreme je da podelite svoja osećanja na najnežniji način. Mogli biste sami napraviti posebnu priliku da svojoj dragoj osobi kupite poklon, koji će joj pokazati koliko vam je stalo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3