DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 28. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 28. MAJ 2018.godine

27 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Nemojte brinuti ako razmišljate da li da izađete na sastanak večeras. Jednostavno uložite malo napora i izađite jer će se isplatiti. Trenutna planetarna energija govori vam da možete imati prelep dan i pronaći upravo ono što tražite. Takođe, možete pronaći snažnu hemiju upravo pored sebe! Biće to bonus!

Bik

Trenutna planetarna energija pruža šansu ljubavnim dešavanjima da se rascvetaju, dok ste nedavno mislili da se ništa neće desiti. Bilo da ste oboje spremni da date jedno drugom sve od sebe ili primetite jedno kod drugog nešto što niste do sada – pred vama je potencijal da budete zvezda a Kupidon je pripremio strelu!

Blizanci

Zvezde su vam pripremile za danas jedno romantično putovanje kroz oblake. Biće to dan kada možete blistati na svim životnim poljima. Obucite se elegantno i pokažite svu svoju lepotu. Imate dosta razloga da se osmehujete. Zahvalite se na komplimentima i uzvratite.

Rak

Zvezde se danas igraju sa planetama i stvaraju divan dan za pravi romantični ljubavni predah. Uživaćete sa partnerom i može biti sjajna ideja da odete u prirodu i provedete dan zajedno. Ojačaćete vašu vezu. Ukoliko niste u vezi, onda svakako idite na zabavu na koju ste pozvani večeras, jer ćete osvojiti najvredniju nagradu!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3