DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 25. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 25. JUN 2018.godine

24 Juna, 2018 Off By nika

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ona- Merkur u Raku  vam savršeno odgovara za rešavanje porodičnih problema a Venera donosi neke nove mougćnosti na ljubavnom planu. Neki  Ovan ili Vodolija bi mogli da budu spremni da se vama nađu pri ruci oko nečeg što je vama trenutno bitno.

On- Dobro ste raspoloženi ako treba da se sretnete sa Vodolijom i, spremni da se angažujete oko osobe koja vam je draga i verovatno ćete joj predložiti zajednčki izlazak, možda u neko društvo gde poznaje osobe sa kojima se redovno viđate.

 

BIK (21.4.-21.5.)

Ona-Tranzit Meseca preko  Škorpije u opoziciji sa Uranom u vašem znaku čini vas praktičnom i spremnom da parnteru pomognete oko rešavanja finansijskih problema. Jedna Vodolije bi mogla da vam kaže nešto što nije istinito ali vi ćete biti skloni da u to poverujete.

On-Verujete  da možete da se izborite sa onim što vas opterećuje u vezi sa vašim statusom u vezi ali u stvari, niste spremni da probleme rešavate hladnokrvno, naročito ako ste već imali manjih ljubomornih scena sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća romansa sa Lavom.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ona- Preopterećeni ste razmišljanjima o nečemu što bi moglo da donse susert sa jednim Bikom ili Lavom. Izbegnite razgovor sa osobom koja vam nije naklonjena u poslednje vreme a vi znate zašto, naročito ako ste se nekada viđali redovno ali u poslednje vreme vas izbegava,

On-Pokušavate da na fini način date na znanje  jednom Jarcu ili Škorpiji koje poznajete preko posla da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu kada je u pitanju nastavak veze.Možete imati susret sa jednom Vagom, Lavom ili Ovnom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4