DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. JUL 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. JUL 2018.godine

1 Jula, 2018 Off By nika

Ovan

Danas biste mogli sresti dosta različitih ljudi. Ukoliko tražite određeni odnos sa nekim, onda je to razlog više da se družite. Postarajte se da izađete i družite sa ljudima danas. Konverzacija je ključ uspeha! Nije da vama manjka reči, ali danas ćete biti duhovitiji i šarmantniji nego inače!

Bik

Danšnji dan je savršen za sve vrste veza. Planetarna konstelacija čini da su ljudi optimističniji i obezbeđuje lepo i prijatno okruženje. Na kraju, vi ne želite da sedite celo pre podne i ispijate kafe! Izađite napolje sa partnerom i povedite jedan ozbiljan razgovor o vašoj zajedničkoj budućnosti. Ukoliko nemate partnera svakako izađite i osvrnite se oko sebe.

Blizanci

Bilo da ste danas na poslu ili kod kuće ovo je idealan dan da pokažete partneru koliko vam je stalo i podignete svoju vezu na viši nivo. Ukoliko nemate partnera, pozovite nekog ko vam se sviđa na kafu. veoma lepa optimistična energija je oko vas, zato nemojte biti stidljivi. Magija je u vazduhu.

Rak

Danas ćete se osećati kao da imate milion razloga za slavlje. To zahvalite planetama. Ukoliko želite da podelite to osećanje sa partnerom ili nekim ko vam se sviđa, samo napred. Ukoliko tražite ljubav, moguće je da ćete je pronaći na nekim umetničkim dešavanjima. Razmislite da posetite galeriju ili predstavu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3