DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 10. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 10. JUN 2018.godine

10 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

 

Ona-Nespokojni ste kada se radi o Vodoliji ili Raku iako su vam odani. Uvereni ste da bi mogli da vam kažu nešto što vama neće odgovarati. Trebalo bi da budete spremnij na ustupke, naročito ako se radi o osobi do koje vam je izrazito stalo.Dobijate vest od jednog Jarca.

On-Partnerka je spremna da vam izađe u susret kada je u pitanju neki zajednički plan. Trebalo bi da joj date na znanje da može da na vas računa u svakom pogledu. Jarac i Strelac bi želeli da sa vama obnove vezu. Moguće novo poznanstvo sa Blizancima ili Ovnom.

 

BIK (21.4.-21.5.)

 

Ona-Odgovara vam pozicija Meseca ili Urana ako planirate da se udvarate nekom Biku, Raku ili Jarcu. Verovatno će vas pozvati osoba na koju često mislite moguće da se radi o nekom ko često putuje.

On-Ne bi trebalo da se tokom dana raspravljate sa koleginiciom prema kojoj ste u stvari bolećivi. Imaćete priliku da se vidtie sa jednom izuetno atraktivnom i sposobnom damom koja će vas zaintrigirati.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

 

Ona-Očekujete da se dogodi nešto interesantno jer je Mars u Vodoliji  i donosi vam neku vrstu zadovoljstva u odnosu sa zemljanim znakom ali tranzitni  Pluton i Saturn  mogu doneti neku vrstu uznemirenosti bilo na duhovnom ili emocionalnom niovu ako ste vezani za neki vatreni znak.

On-Možete predložiti svoje ideje partnekiu dajući joj na znanje da one ne predstavljaju pretnju njenoj slobodi jer ste spremni da provodite vreme što je moguće više. Zbog pozicije Venere, planete ljubavi u vašoj kući posla i želite da negde zajedno izađete sa kolegom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4